Ny dag!

Nya tråkigheter (för er). Jag vet att det är influensatider, men det skiter vi i, ni får jobba endå. Sjukpenningar betalas inte ut av oss, vi behöver dom slantarna till lokavatten och extra flådig kaffemaskin här på huvudkontoret, det förtjänar vi! Hosta gärna lite extra på kunderna så de behöver köpa Alvedån, Bamyl, Ippren, lambi snytservetter osv. Vi har dom ju i vårt sortiment på hylla B4. Ladda upp extra mycket och skylta med vårt skyltmaterial med touch från 80-talet utanför butikerna. Glöm inte att putsa skyltarna 99 gånger med högtryckstvätt så att det skiner glänsande rena.

Halstabletter säljer också strålande dessa tider, LADDA hyllorna. Vi ska öka vår försäljning med minst 20 % tack vare att vi på huvudkontoret tjatar på er hur ni ska göra ert jobb.

Slutligen. Glöm inte att ladda upp med korvar, och bananer, på korvgrillen redan kl 5.50 på morgonen, för som en av våra trogna kontorsanställda en gång sa: "Korv säljer JÄTTEmycket på morgonen". (Att butikspersonalen invände utifrån egen erfarenhet att så inte var fallet och fick slänga korv till ett värde av en hundring bryr inte VI oss om, som förut sagt, ni slavar, ni står för svinn, vi caschar in)  

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka neråt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0