Ny tjänst - succétippad

Nu har vi på kontoret hittat på en ny tjänst. Frukt-kortet. Det är ett plastkort som man kan köpa frukt på, laddas i butiken. Gå in under meny "Matbröd" sen "diverse grönt" sen gå in under "plastiga produkter" och sen klickca in vilken valör kortet ska laddas i. Laddningssummorna ligger på intervallerna 66, 92 och 838 kr. Scanna sedan in kortet 99 gånger och sen lägg i det lilla papperskonvolutet som medföljer med en hurtig o fin banan på.

Det här är vi övertygade om kommer bli en storsäljare. Föräldrar som vill se till att deras barn alltid har tillgång till nyttig frukt kommer stå i lång kö efter dessa praktiska frukt-kort. Att ni säljare opponerat er om att succén kommer att utebli ignorerar vi... vi tror på det här fyndiga kortet som med flera andra ofyndiga tjänster som vi trott på och lanserat hårt trots butiksarbetarnas erfarenhet sagt motsatsen. Våra idéer är bäst, tycker vi!

Så på med största leendena och erbjud ett fruktkort till varje person som köper en banan eller två...!! Vinstmarginalerna kommer skjuta i höjden om ni bara tjatar tillräckligt mycket...

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka neråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0