Viktigt med klädseln!

Vi har inom PB-byrån en vänbutikskedja som säljer intoxikeringsprodukter på flaska. Slembolaget heter den butikskedjan. Vi på PB-byrån är jätteimponerade av Slembolagets klädpolicy och funderar att skärpa vår för att efterlikna deras på pricken. På Slembolaget måste tjejerna och killarna ha utstyrslar som skiljer sig åt utifrån kön. Flickorna har scarfs (som inte är kardborrerade, vem bryr sig om dom blir strypta vid ett rån) och killarna har slips (med kardborreband för säkerhet). Flickorna FÅR INTE använda slips. Det står uttryckligen i Slembolagets klädpolicy. Ballt tycker vi på PB-byrån och tänker att vi ska införa tubtoppar och kortkortkort i sommar som enda valmöjligt kvinnoplagg och som flickorna i koncernen MÅSTE ha. Vi tänker skriva att tjejutstyrslarna hör tjejerna till och vice verca.

En annan tuff detalj som Slembolaget har i sin klädpolicy är att dom måste ha skjortorna instoppade i sina "upp till armhålorna"-kostymbyxor. Mycket piffigt och seriöst intryck, nåt för pb-byrån tänker vi. Sist men inte minst så ska även vi byta ut våra Largestorlekars namn till storleksnamnet Generös. (inte för vi ens har nåra stora klädstorlekar över Medium extra åtsittande men endå... ser bra ut på papper)

Nå, det var dagens granskning av en annan butikskedja med samma lyyysande toppstyrda system som vi på pb-byrån. Vi kan alltid lära oss av varandra, sno koncept och vinnande idéer. och glöm aldrig...

Sparka nedåt, slicka uppåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0