Hej köpmän där ute!

Nu har vi tagit fram vårt nya maximera-din-förtjänst-program. Vi har räknat på de små detaljerna i butiken som gör att ni kan sälja lite mer och vi kan förtjäna lite till på ert slit.

1. Vi ska införa käksensorer i varje kassalinje som vid upprepade käkrörelser drar av 30% av säljarens lön den timmen käkrörelserna pågår. Detta för att förhindra personalen från att äta under arbetspass. Vi vill förhindra onödigt svinn från butiken i form av äpplen, korvar, lösgodisbitar osv. Vi vill oxå att butiken är ren och snygg och att personalen står med en matlåda i handen ser inte fräscht ut. Att personalen inte har någon lunchrast är inget vi på kontoret behöver ta i beräkning. Vi vill inte heller förlora viktiga kassatidssekunder då personalen måste slösa tid på att ställa ned matlådan när kund kommer fram till kassan. Så vill personalen äta får de oxå betala för lyxen...!

2. Minerade stolar bakom kassalinje och på lagret. En poff i äschlet på den personal som försöker sno åt sig någon minuts vila är inte mer än rätt... Vi kräver att personalen skall stå i givakt hela sitt pass, om det så är 10 timmar i sträck. Er vila är slöseri med mina pengar.

3. Automatiska lås på toaletterna under pågående pass med ensamstående personal. Vi vill inte riskera att personalen under sina 6-10timmarspass skall stänga VIKTIGA pengakåta 2 minuter för att springa och kissa.. Detta är INTE okej! Beräknad potentiell vinst på denna punkt är hela 2,10kr per dag och butik.
(om personalen har svårt att hålla sig kan ni beställa in nya PruttBajs-blöjan som ingår i vårt klädesutbud, mer om denna uppkommer snart här på bloggen, kostar bara 213 kr per blöja på Intressenätet)

Fler punkter uppkommer när vi haft nästa smälla-med-våra-hängslen-möte här på kontoret...

ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt

RSS 2.0