Tillbax i eterns luft!

Hej alla slavande arbetare där ute. Jag har varit på en liten välbehövd semester i Provance och inte kunnat uppdatera er med viktiga instruktioner om sådant ni redan vet. Vi har fått gratis reklam (bra för oss på huvudkontoret med extra klirr i kassan, jobbigt för er eftersom vi inte lägger nån energi på att informera om kampanjen, trist för er o inte kunna svara när kunderna frågar..) av DN också så NU KÖR VI..!


Vi kommer snart ha nya supersnabba kassalösningar till butikerna som vi på huvudkontoret provat ut.. Vi vet ju inte hur det funkar ute i butikerna så mkt krångel kommer att uppkomma, men NI ska jobba SNABBARE endå, fattar ni?! Bra!

Våren är här, VÅRSTÄDA!!!!!!!!!!!

Uppmaning till er.. Turister = möjligeter. Turister är lätta att lura på massa skit. Ge dem det dyraste ni har när de kommer och frågar efter något. Har de svårt med valutan, robba av dom på så mycket ni kan och slå in överskottet på knappen DIVERSE ÖVRIGT på kassan. Bra %förtjänst på den knappen och gratis är ju som vi säger på huvudkontoret, GODAST!

Med risk för att bli tjatig, våren är här och jag säger bara VÅRSTÄDA!!
Turister = möjligheter = pengar!

Kom ihåg nu... Det är vår (vårstäda) och vi säljer mycket glass.. MAXIMERA fyllnadsgraden i vår mellanmålsdisk, GB. Glass är oxå mellanmål (precis som knark och bajs, Allt är mellanmål på pruttbajsbyrån). Så mycket ni bara kan trycka ner i boxarna, och glöm inte... Pajjar glassboxarna och tusentals kronor glass går till spillo så har vi på PB-byrån INGEN som helst skyldighet att gå in med nån kompensation.. Ni säljer, Ni slavar, Ni står för svinn...

Våren är här = vårstädning!

Otrevliga hälsningar
Slicka uppåt, Sparka nedåt!

RSS 2.0