Hilsener fra toppskiktet i Norge!!

Hei alle arbeidstakere ute i butikkene. Det er jeg som er din kleggmajor Brodd Rutten. Jeg sitter i et privat jet til Stockholm der jeg skal sitte i mange møter for å komme opp med sleip ideer for mer profitt. Jeg hadde tenkt å sende et bilde av meg, slik at du vet som ass du vil slikke når jeg beveget meg rundt i butikker for å forsikre meg imperium. (Ikke at jeg tror jeg vil ha energi til å løpe rundt i byen, men bare i tilfelle). Jeg vil sikre at et aktuelt bilde av min skjønne ser oppstår her bloggen snart kameralinsen er tilstrekkelig polert. Men nok snakk om meg .... Det er kunden som er vår sjef manager! Aldri glem det!

Norske hjertelig hilsener
Brodd Rutten, Skandinavias eneste kleggmajor!

Bagarbulle!

Hej ni där ute. Nu har vi på kontoret supit till rejält under löningshelgen, tack ALLIHOPA för att ni slavat så hårt så att våra lönecheckar blir fetare för varje månad. HÄRLIGT!! Vi kom på en så jäkla spexig idé efter ett par backar öl på er bekostnad här på huvudkontoret. Ni där ute ska få stå med bagarmössa och ett prassligt förklä på er så att kunderna riktigt kan gotta sig i lustiga kommentarer på ER bekostnad. Ergonomiskt och praktiskt vid tunga lyft och ett högt arbetstempo? Det bryr vi oss inte om. Det är ju roligt för sarkastiska gubbar och vitsiga kärringar att dra skämt om er så det är bra för våra lönecheckar även i framtiden. Vinst vinst situation skulle man kunna säga.. för alla utom för er. Men det skiter vi i.

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Packa påse!

Hej där ute i butikerna. Tre punkter som får sammanfatta vad jag vill dela med mig till er idag.

  • När kunderna handlar varor så glöm inte att fråga om de vill ha kvitto. Varenda kund måste få frågan: -vill du ha kvittot!
  • Packa deras påse riktigt slavlikt. Ni måste packa deras påse om de önskar en sådan. Gör det med ett leende och nig gärna när ni lämnar över påsen. Ju otrevligare kunden varit under köpet, ju djupare niger du. Glöm inte, kundens klagomål är DIN gåva!
  • Le. Le, le, le! Om du så får en käftsmäll av någon snattare så le...!! Leendet är er väg till att undvika 9287 poängs avdrag på vårt omöjlighets-testköp.

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!


Ny dag!

Nya tråkigheter (för er). Jag vet att det är influensatider, men det skiter vi i, ni får jobba endå. Sjukpenningar betalas inte ut av oss, vi behöver dom slantarna till lokavatten och extra flådig kaffemaskin här på huvudkontoret, det förtjänar vi! Hosta gärna lite extra på kunderna så de behöver köpa Alvedån, Bamyl, Ippren, lambi snytservetter osv. Vi har dom ju i vårt sortiment på hylla B4. Ladda upp extra mycket och skylta med vårt skyltmaterial med touch från 80-talet utanför butikerna. Glöm inte att putsa skyltarna 99 gånger med högtryckstvätt så att det skiner glänsande rena.

Halstabletter säljer också strålande dessa tider, LADDA hyllorna. Vi ska öka vår försäljning med minst 20 % tack vare att vi på huvudkontoret tjatar på er hur ni ska göra ert jobb.

Slutligen. Glöm inte att ladda upp med korvar, och bananer, på korvgrillen redan kl 5.50 på morgonen, för som en av våra trogna kontorsanställda en gång sa: "Korv säljer JÄTTEmycket på morgonen". (Att butikspersonalen invände utifrån egen erfarenhet att så inte var fallet och fick slänga korv till ett värde av en hundring bryr inte VI oss om, som förut sagt, ni slavar, ni står för svinn, vi caschar in)  

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka neråt!

Contents hot står det inte för inget på vå...

dsc01321 (MMS)

Contents hot står det inte för inget på våra mugglock. Detta för att slippa stå för ekonomisk, eller annan, ersättning om personal i våra butiker blir hotade, att arbetsplatsen innebär hot kan ju inte vi på kontoret rå för. Men vi informerar våra latmaskar till arbetare detta ifall de mot förmodan skulle hinna ta sig en kopp slafse. (Hoppas ni betalar för er också, annars jävlar). Ovänliga hälsningar från stan (är ute och spionerar på er arbetare) /slicka uppåt, sparka nedåt


Va nu(ff)?

Jag har uppmärksammat att det är några arga konsumenter där ute på marknade angående vår superskojjiga kampanj (som vi på huvudkontoret skrattar oss pb-blå av i flera veckor) med en gurka i ett korvbröd.. Så himla skojig reklam för korv me brö, fattar ni inte??? Nu har vi då fått motta en del kritik från diverse sådana här bengaler och vegetationer och vi svarar på denna kritik med TYSTNAD!! Ingen hädar mot det vi på huvudkontoret hittar på, vi är Gud, ni övriga ska bara slava och konsumera till vår vinning. Punkt!

Och ni kunder, by the way... Vill ni klaga så gå in till butiksarbetarna o skäll. Dom är vana att få skit för saker de inte rår för. Vi på huvudkontoret orkar inte med nåt tjafs. Tack!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!


kul reklam

Icke länktips:
Take of your skin....
...Asså ni är inte roliga. 
Som vegan uppskattar jag inte att bli förlöjligad....


Godmorgon i ottan!

Detta är ett förprogrammerat inlägg (för vem utom ni kära slavar går upp i ottan och jobbar skiten ur sig). Jag vill bara påminna er nu inför morgonpassen att sätta på er de riktigt STORA leendena, och kepsarna, denna mysiga morgon, -17 grader. När kylan tränger på så här behöver ni ha varma bullar och kaffemaskinen LADDAD hela dagen, m.a.o BAKA SOM SMÅ SVIN!!

Jag och mina kollegor kommer (kanske om vi pallar, det är ju satan kallt ute) ut under dagen, med bruklig översittarattityd så klart, och kontrollerar att kepsarna sitter på svaj och bullplåtarna går heta!

Ps, håll korpgluggarna öppna. Vår koncerns kleggmajor Brodd Rutten, har lovat att förära vår blogg med ett inlägg. Det blir minnesvärt vill jag lova. Ds.

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt


Kaffeslask

Nu när det töar på så är det många som vill värma sina frusna fingrar mot en kaffeslask från pb-byrån.. När vi från huvudkontoret är ute i butikerna och ser hur mycket folk som står i kö, hur mycket varor som öser in och hur trötta ni arbetare är blir vi skitsura när vi ser hur smutsiga kaffemaskinerna ibland är. KAN NI INTE PRIORITERA??? Samtidigt som ni gör allt annat i butiken måste ni hålla uppsikt över kaffemodulen... Torka rent minsta smula. Vi vet att vareviga kund lämnar sina sockerförpackningar och använda skedar rakt på kaffebordet och att ni säljer minst en kaffe var 5e minut. Då tänker vi såhär... STÄDA MINST VAR FEMTE MINUT!!

Skräp i våra butiker är inte enligt vår pruttbajs-policy. Ni slavar och städar, vi kontrollerar att ni hinner med detta omöjliga företag... Så tills nästa gång (vi kommer ut på en oförberedd kontroll för att slå ner på massa småsaker som ni omöjligt kan hinna med med ert redan pressade schema) JOBBA PÅ!!!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Ojijij!

Länge sen jag skrev igen. Ni vet ju små pissmyror (eh oups) jag menar små pb-arbetare att vi på toppskiktet har mycket att stå i. Vi har ju tex komponerat en ny, mycket mer kapitalistisk sång som ni ska tvingas sjunga på våra svälj-möten hedanefter..! Den heter "ni snoppar mitt jag" och handlar om hur våra kunder och vi från kontoret öser vår skit över er pb-arbetare dagligen tills ni bryter ihop...! Sen tar vi ju in nya fräscha småttingar som bara väääntar på att få komma ut på arbetsmarknaden under ruttna arbetsförhållanden!

Återkommer snart med mer ovettigt skräp uppifrån!!

Sparka nedåt, slicka uppåt!

RSS 2.0