Kexiga kepsen!

Då ska jag nu berätta om vårt stoltaste klädesplagg, toppen!! Kronan på verket! KEPSEN!! Kepsen är gjord i syntetsmaterial med ett extra foder inuti. Släpper igenom 0% syre och fukt vilket bidrar till mjäll, klåda och finnar i panna och hjässa hos säljaren. Kanten är hård vilket gör att våra säljare som bär glasögon får skavsår av dessa bakom öronen, strikt är korrekt säger vi på kontoret om det!!! Eftersom kepsen på insidan är en aning räfflad vid texten så sliter den extra bra på säljarnas panna och hår så det blir risigt och kluvet. Sen när vi kommer till utseendet av denna förunderliga skapelse (som INGEN här på huvudkontoret dock någonsin skulle bära) så liknar den mest en gammal korvmojs-kepa. Avslaget mörkblå och grådaskigt borderad text, PruttBajsbyrån i fram. Den ger den här goa och gláa "han hade låda på magen"-känsla!

(För rätta känslan vi vill förmedla klicka här --> Owe Thörnqvist – Varm Korv Boogie)

mössan! Här ser ni då Sad Sally visa upp vår PruttBajsbyråkeps, klicka för större bild! Självklart finns fler alternativ till huvudbonader om man inte känner att kexiga kepsen är något för dig!! Dessa alternativ dyker inom kort upp här på bloggen, stay tuned...!

Alla våra plagg går att beställas av köpmännen på vårt intressenätet för den nätta summan av 555 kr per plagg + frakt! Plaggen är ett måste, ger 902 minusavdrag på vårt omöjlighetstestköp per plagg som saknas!!!!

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0