Klagomål på otrevlig personal!

Vi på huvudkontoret är mycket missnöjda! Vi har fått in klagomål från en man som varit inne i en av våra pruttbajsbutiker. Han var inne lördag eftermiddag för att råna kassan och personalen där var mycket vresig och otrevlig. Ingen påse fick han heller.... Mannen tog mycket illa vid sig.

Sådana här incidenter FÅR inte intäffa. Ni måste vara trevliga om kunden så hugger av er en arm, glöm inte.. Kundens klagomål är DIN gåva...!

Sjukskrivningar i butikerna!

Hej allihopa där ute. Nu i påskatider så visar statistiken att sjukskrivningarna går upp i butikerna med 2%. Detta är OACCEPTABELT!!! Oavsett om du blir magförgiftad av morbror Stures räksallad, bryter benet när du halkar på en sillsmörgås eller om du fått migrän av småkusineras påskäggs-tjut så SKA du infinna dig på inbokat pass... Vi på pruttbajsbyrån påminner dig om produkten ALVEDON!! Alvedon finns även i vårt sortiment på hylla B4 där de ska stå i perfekt raka led mellan hemorrojdsalvan och limstiften. (alternativt håll dig i butiken hela påsken så slipper du otrevliga missöden som drar ner på VÅR vinst)

Glöm dock inte att BETALA för era alvedon om ni behöver, inget får man (läs ni) gratis för att ni jobbar på Pruttbajsbyrån! Glädjs dock åt er otroliga personalrabatt på 5,3% som vi så ödmjukt skänker er!

Jobba ihjäl er i påsk!

ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt

Våffelday!

Hej alla slavar och spottkoppar där ute i PB-butikerna! Idag är det som ni kanske vet våffeldagen. Ni har väl inte missat att sätta upp kampanjskyltarna 4 våfflor för priset av 3½??? Våra frysvakumförpackade trasvåfflor med smak av gummi och hårgelé sålde oväntat bra förra året så repris på det iår tack! (Annars drar jag av 30 poäng i omöjlighetstestet som straff).

Har tjuvkikat lite på västerlånggatas pruttbajsbyrås försäljning av våfflorna i år och sett att de ökat försäljningen med hela o,5% från förra året. Ta efter allihopa, minsta öre i min ficka klingar glatt i mina öron!!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt

Tack!!! En bra sväljvecka igen!!!!!!!

TACK tack ack ack (ekar tydligen på kontoret idag)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det gör mig glad, ökat intag av 4%ig alkohol på pb-byrån, bra!!!!!

Sitter på toa på väg till sväljmöte, var inne och handlade slafse med fetmabulle-erbjudandet för 40spänn, färdigfylld påse på PruttBajsbyrån t-centralen vid kl 6 imorse, borde köpt toalettpappererbjudandet till, det hade varit EXTREMT BRA.... (med tanke på den rännskita jag fick av slafset och fetmabullen) TACK!!

Känner mig packad av min påse som var proppfull av lim, minst 25 färdigfyllda påsar med lim hade dom, ta efter detta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det säljer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tack tack tack ack ack ack ck ck.....!!

Ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Kexiga kepsen!

Då ska jag nu berätta om vårt stoltaste klädesplagg, toppen!! Kronan på verket! KEPSEN!! Kepsen är gjord i syntetsmaterial med ett extra foder inuti. Släpper igenom 0% syre och fukt vilket bidrar till mjäll, klåda och finnar i panna och hjässa hos säljaren. Kanten är hård vilket gör att våra säljare som bär glasögon får skavsår av dessa bakom öronen, strikt är korrekt säger vi på kontoret om det!!! Eftersom kepsen på insidan är en aning räfflad vid texten så sliter den extra bra på säljarnas panna och hår så det blir risigt och kluvet. Sen när vi kommer till utseendet av denna förunderliga skapelse (som INGEN här på huvudkontoret dock någonsin skulle bära) så liknar den mest en gammal korvmojs-kepa. Avslaget mörkblå och grådaskigt borderad text, PruttBajsbyrån i fram. Den ger den här goa och gláa "han hade låda på magen"-känsla!

(För rätta känslan vi vill förmedla klicka här --> Owe Thörnqvist – Varm Korv Boogie)

mössan! Här ser ni då Sad Sally visa upp vår PruttBajsbyråkeps, klicka för större bild! Självklart finns fler alternativ till huvudbonader om man inte känner att kexiga kepsen är något för dig!! Dessa alternativ dyker inom kort upp här på bloggen, stay tuned...!

Alla våra plagg går att beställas av köpmännen på vårt intressenätet för den nätta summan av 555 kr per plagg + frakt! Plaggen är ett måste, ger 902 minusavdrag på vårt omöjlighetstestköp per plagg som saknas!!!!

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt.

Utgår ur sortimentet!

Vi måste tyvärr meddela att den produkt som vi från huvudkontoret var så säkra på skulle slå stort igenom i frukthyllan har dessvärre inte sålt så bra som vi beräknat. Trots trägna kampanjer med 2 löknät för 44 kr och en stenhård lansering från huvudkontorets sida så har flera nät per vecka fått slängas i samtliga butiker. Vi trodde verkligen på denna produkt (trots säljarnas protester baserade på god koll av efterfråga i butikerna, vi skiter i vad ni säger), vi tyckte det lät fräscht och fräsigt och det är med tungt hjärta vi nu tar löknäten ur sortimentet...
  

Nytt plojjogram skickas till samtliga butiker denna vecka och skall utföras omgående, gärna måndag morgon när alla leveranser samt måndagsruschen infaller!!

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt

Glöm inte att ge kvittot i handen!

Det är mycket viktigt att ni alltid ger kvittot i handen när kunden handlat klart... Våra kvitton är så små och nätta att de annars lätt fladdrar iväg... Lägg aldrig kvittot på kassadisken, FEL FEL FEL!! Ger 99 minuspoäng på vårt omöjlighetstestköp!

pbbyrån kvittoh


Kundtips!!

Lite tips för en gladare kundmiljö:
 
*Ha en skål med dip framme på kassadisken, uppskattas av de kunder som betalar med chips!

*Glöm inte att även knark är mellanmål!! Fronta ofta i knarkhyllan och sätt upp "mellanmål är nyttigt-skylten" väl synlig...

Ovänlig hälsning
slicka uppåt, sparka nedåt!


Ett tips för ökad försäljning!

Har du kö i kassan? Ugnen piper att bullarna är klara och måste plockas ut genast? En kund står och skriker på service nere i butiken? Frysvaruleverans inkommer? Allt på samma gång och du jobbar ensam i butiken? Men herre gud säljare... klona dig bara! Du har väl gått vår överpedagogiska e-kurs "klona dig kvickt" för efterblivna säljare som dig på vårt intressenät? Om inte så gör det omgående. Det ger 72 minuspoäng i vårt omöjlighetstestköp om du ej lyckas.

Ps GLÖM FÖR HELVETE INTE ATT SE GLAD UT, KUNDENS KLAGOMÅL ÄR DIN GÅVA!!! (Och lös gnället i butiken, vi på kontoret orkar inte höra nåt tjafs...)

Ovänlig hälsning
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Skillnaden som ger psykos

Jag har haft två bra korvrödsråd och ett bra kletningsmöte denna vecka. Lite ledord på vägen:
*Köpmän (och framförallt säljarna) är slavar med rengöringsmedel.
*Spara pengar.
*Öka försäljningen med 30%.
*Rengör ofta.
*Jag tror inte du vill räkna på vad som händer om du tappar bajs i maskinen en dag.

Igår körde jag jetplan till Alperna: Det gick åt 8 liter lim för det var så jävla trist. Ett andetag i limpåsen livar upp så veckans merförsäljning: erbjud alltid minst två förpackningar!!!!!!!!!!!!

1st äpple för 8,50, 2 st för 19!! Denna vecka börjar vår kampanj ALDRIG NÅGONSIN PÅ PRUTTBAJSBYRÅN!!! (rabatt och prisvärda köp då alltså) 1 härligt frukt för 8.50kr och 2 för 19kr! Se till att hålla riktigt hög standard på frukthyllan, diska av med högtryckstvätt varannan minut samt putsa dagligen äpplena en kvart vardera med vax och spraya banandoft i butiken. Vi lever på DIN merförsäljning!!!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt


Tack!

Stort tack för att ni läser min blogg! Många smöriga idéer och synpunkter, tack för det men jag bryr mig inte för vi på huvudkontoret vet endå alltid bäst...

Varje fredag kl 10:00 har jag alltid en liten spänning i kroppen, då knäcker jag första bärsen på ert slits bekostnad. Idag blev jag otroligt nöjd, stort tack till er alla. Nu gasar vi!!!

Håll utkik i framtiden för vår modevisning av PruttBajsbyråns klädkollektion här på bloggen, några osköna och förslavande klädesplagg finns i vårt smala utbud av klädesplagg för våra säljare. (Själv bär vi på kontoret bara Armani och D&G i skräddarsydd passform. Det måste ju synas tydligt i ett företag vilka som är på toppen och vilka som är på botten!!!)

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt


Sväljtävling Söndag!!

Den butik som under morgondagen har den säljare som sväljer mest stolthet och tar mest skit blir den vinnande ledstjärnan i vår trupp denna vecka! Det butiksbiträde som sväljer mest skit från kunderna vinner inte ett jävla jota, köpmannen vinner ett falskt grattis på vårt intressenät, vi i ledningen vinner fett me cash!

Slicka (röv) till!!

Ovänlig hälsning
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Andra inlägget!

Har just parkerat jetplanet på taket för vidare transport till butiksbesök nere i underjorden... Klocka är 12 på dagen men jag kan inte se dagsljuset här nere... HÄRLIGT!

Överdriftsmöte hela dagen tillsammans med hela skiten, följa upp genomförandet av "Bra till Häst" från dricksmötet och hur långt alla kommit. KUK!

Igår körde dom gestapobesök hela dagen och omöjlighetspoints också. Har inte läst igenom Smörsoppens punkter från mötet i fjol, så jävla trist, pallar inte!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!


Precis som många andra!

Nu vill även VI på prutt och bajs-byråns huvudkontor blogga, precis som många andra större kedjor gör. I denna blogg ska vi från huvudkontoret ge vidriga små tips som är äckligt hurtiga och omöjliga att utföra i praktiken, allt för att göra livet för våra försäljare så jävla surt vi bara kan... Mängder av tips för bättre omsättning och nöjdare kunder (samt en sämre mående personalgrupp) kommer att dyka upp inom kort... håll utkik allihopa...

Glöm aldrig vårt motto och slogan: Allt som man äter blir prutt och bajs till slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ovänliga hälsningar

Slicka uppåt, Sparka nedåt!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0