Är inne på pb-byrån örnstorg för att kontr...

dsc01461 (MMS)

Är inne på pb-byrån örnstorg för att kontrollera i vanlig ordning. Såg när jag snek åt mig en plafse att våra nya snygga muggar anlänt till butikerna. Härligt! Slava på!


Formuläret!

  1. Fyll i formuläret, alla 3333 punkter, alla anställda. Ni får bara skriva att ni är sämst på allt och måste bli bättre..!!
  2. Fyll i det igen efter en kvart och skriv att ni blivit en smula bättre, alla måste göra detta!!!
  3. fyll i det igen... fortsätt varje kvart. (glöm inte att göra alla era andra sysslor prickfritt under tiden).
  4. När ni insett hur sämst ni är och blivit en smula bättre så kommer vi ut och kontrollerar er och säger att ni fortfarande är sämst så får ni börja om från början igen.
  5. Alla formulär ska sammanställas i slutet av månaden, helst av den mest lågavlönade anställda i butiken och slutresultaten ska skickas till huvudkontoret så vi kan få se siffror på exakt allt...
  6. Börja om!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!


Vårt nya formulärskoj

snart ska jag här på bloggen förklara reglerna för vår jätteskojiga nya satsning på pb-byrån. 99 formulär med diverse krångliga regler som ni ska fylla i. Allt för att öka försäljning och bli ÄNNU mer rövslickiga mot både oss... och kunderna...

så håll utkik efter de roliga reglerna...

ovänlig hälsning
slicka uppåt,sparka nedåt.

Hurtigheter!

Snart är det påsk och vi ska sälja godis och ägg till alla feta kunder som aldrig förr!! Glöm inte att exponera godiset fantasifullt och lockande i exakt angivelse utifrån huvudkontorets pluttogram.

Påskägg är mellanmål!

ALLA ska ha påskhare-dräkterna som vi skickar ut veckan 13 till butikerna. Det ser proffsigt ut att ha en påskhare i butiken, för kan haren, så kan vi... fylla påskägg då alltså. Så på med öronen och le, le, le!!!

ovänligha hälsningar
slicka uppåt, sparka neråt!

Var inne idag..

...i en butik och såg att en av dom anställda hade läppstift på sig. Detta läppstift ingår inte i dresscoden. Ni får ha siris, plastmarosa eller skimmer tartalör och ENBART dom kulörerna. Allt annat skär sig mot våra pb-blå färg. Detta har vi lagt ner grova slantar på att utvärdera psykologiskt och använder man någon annan färg än dessa, godkända kulörer så riskerar kunderna att tappa köpsugen med 0,0002%, teoretiskt, spy-ologiskt uträknat!!

Så sluta försöka piffa till er utanför ramarna där ute i butikerna. Ni ska se ut som kloner, upprepa det vi säger att ni ska säga och le LE LE!

Ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt.

Idag vill jag uppmärksamma vår bästa rövsl...

dsc01400 (MMS)

Idag vill jag uppmärksamma vår bästa rövslickare i hela koncernen, Smörid i pb Snävsjö, Fånland. Han är alltid redo att skriva gott om våra idéer på kontoret. Här följer ett smördrypande utdrag ur några av hans hundratals fan-mail: tips till alla slutkörda, tipsa er chef om detta (ifall han eller hon ens lyssnar på din åsikt, troligtvis ej, men endå)Arbetsförmedlingen kan hjälpa er med billig arbetskraft, eller så tar ni praktikanter, då blir det billigt rent och snyggt i butiken och dom desperata små fånen är lätta att slavdriva med. Jag som hobbypsykolog vet ju att hjärnan reagerar med skratt när den blir överraskad så därför ska man inte bli ledsen när kunderna driver med en, det är ju för att vi är så överraskande fula i kläderna kontoret skickar, det är kul! Kul för alla som kommer in i sin favorit-pb när vi har ovanligt fula dresser på oss som dessutom skyddar våra arbetskläder från arbetsrelaterat smuts. Skicka gärna gb-clownens utstyrsel nästa gång huvudkontoret, skulle passa mig på pricken. Puss and i love you! /Smörid


Slask i butikerna!

Nu har vi varit runt och spionerat på er igen. Vi ser att ni jobbar HÄCKEN av er, bra! jobba hårdare. När snön nu smälter bort blir det kladdigt på golven, se till att skura oftare! Det ska va skinande rent hela tiden. Skura var tionde minut, och låt för guds skull inte moppen stå framme om nån kund kommer in i butiken, men kommer en kund in i butiken låt den för guds skull inte vänta vid kassadisken på dig medans du ställer undan  moppen.

Trolla, teleportera dig och moppen, spring fort som fan, dö av stress.... hur du gör är inte vårt problem men enligt vårt "så här jobbar du i pb-butik"-blad som vi skrivit så måste ni lyckas. 93939 poängs avdrag i omöjlighetstestköpet annars.

Så, veckans kodord. Skura, spring, le!

Slicka uppåt, sparka nedåt!

Fredag!

Idag är det fredag så glöm inte att putsa extra mycket på cigaretthyllor och lättölsburkar så att de ser riktigt tilldragande och smarriga ut för alla som ska ut och festa denna helg. Fulla människor är lättlurade människor, sälj på dom korv, choklad, eller ja... vad som helst egentligen. Är dom stökiga och otrevliga? Hotfulla? Strunt i det, tryck inte på nån larmknapp, det kostar för mycket. Försök bara mildra deras hotfulla tendenser med en Slafse och Fetmabulle för 54 kr som ju är ett av våra mysiga erbjudanden.

Jobba på!
Slicka uppåt , sparka neråt!

Nollsträcket!

Nu ligger temperaturerna på nollsträcket och då är det dags för er att lägga i en högre växel i merförsäljandet. Erbjud vår "aldrig på pb-byrån" Chockad krossijant med slaske för bara 55 kr. Eller Banan, fetmabulle och ett paket John Silver utan filter för 101 kr. Se alla våra "Aldrig på pb-byrån"-erbjudanden i listan här nedanför. Sälj sälj sälj!!

* Chockad krossijant med slaske 55kr
* Banan, fetmabulle och ett paket John Silver utan filter 101 kr
* Sockersaft i liten tetra med tillhörande sugrör 21kr
* Energidryck, alvedon och ett ritblock 90 kr
* Några lösgodisar i en pb-påse 49 kr
* Kexchock med extra artificiell smak 2 för 43kr

Sälj nu våra förmånliga erbjudandet så att byxorna spricker av hurtighet på er (men glöm inte att sen beställa nya på vårt intressenät, hela och rena är ett krav, 1 st ful obekväm extra non-fit byxa som skär in ultrahårt 942 kr)

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!


Semladagen till ära!

semmelhatt (Klicka på bilden för att njuta av en närbild på hattskrället som kommer skava dig i nacken denna soliga fettisdag!!)

Sälj semlor. Sälj våra torra semlor 2 för 99 kr. Förra året sålde vi semlor för 80,000 kr. Le riktigt glatt och sätt på er semmelhatten som vi skickat ut till butikerna så borde försäljningen öka med minst 6.55% (har vi räknat ut). Så på med hatten, opraktiskt eller inte, hoppas kunderna riktigt frustar av skratt och köplusta när dom ser er och så SVÄLJ OCH SÄLJ hela dagen!

Ett av våra slagord!

Jag vill påminna er om ett av våra slagord: Vi pratar om varandra, inte med varandra!!

För att förtydliga! Vi på huvudkontoret har koll på allt ni gör, era köpmän skvallrar till oss om er, ni arbetare skvallrar till oss om köpmännen, vi spionerar på er och sen pratar vi om er och skrattar gott åt er oduglighet.

NI däremot får inte prata om oss alls.. Vi i överheten är inget ni ska bry era hjärnor om. Ni får prisa vår intelligens och kyssa alla våra idéer (som inte funkar i praktiken i butiken) men ni får INTE säga ett ont ord om oss. Då blir det kicken direkt..

Glöm inte:
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Ny vecka, nya mjöligheter!

Denna vecka lanserar vi nya bullen och mjöla på ute i butikerna för här ska säljas. Alltså nya mjöligheter till ökad försäljning. Det är den smaskiga snorsnurran, extra stöldvänlig bulle. Baka för fullt nu ute i butikerna för vi kommer (inte ta på oss bagarmössorna utan...) komma ut i butikerna för att se så att ni sköter alla 490 olika uppgifter som är omöjliga att klara av alla på samma gång samt att fyllnadsgraden på bullarna är 9422%. Att ni får slänga hinkvis med bullar varje kväll bryr vi oss inte om, ni står för svinnet i butikerna och världssvälten kan någon annan ha dåligt samvete över. Vi på huvudkontoret vill ha MAXPENG I PLÅNKAN nästa helg!!

Slava på
/Slicka uppåt, sparka nedåt!

Bageribyrån #2

Har sett att mitt inlägg om dom tjäcka förklädena och  bagarhattarna skapat kommentarsstorm på intranätet. Härligt att se så många vara berädda att slicka röv för att försvara våra idéer på huvudkontoret. Fortsätt så! Att förklädet är opraktiskt att lyfta och stressa runt i är faktiskt inget som ni ska bry er om. Ni ser roliga ut, kunderna skrattar, handlar och lider ni??? So what!? Jobba (och smöra) på!!!

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka nedåt.

Bageribyrån

Igår mellan 1530-1730 har jag besökt 15 Pb-byråer i Stockholm för att titta på genomförande av vårens största kampanj, bakning och fyllnadsgrad var bra i de flesta fall. Men det var bara i tre butiker de vita bagarförkläderna (som vi icke har testat reellt innan vi skickat ut dom, att lyfta 20kilos backar och kartonger från golv, upp på vagnar och upp i hyllor och lager är jävligt knepigt med massa papper virat runt kroppen, men det fattar inte vi på kontoret för vi har Armanikostymer och enbart Armanikostymer) var på??? det gjorde mig besviken; kom igen! ni är en del av reklamkampanjen (som vi hittat på för att tjäna mer pengar, att ni mår sämst av det skiter väl vi i): vi (läs NI) måste genomföra hela vägen ut! Imorgon tar jag en ny tur, och vill se skillnad!

mvh
Kontorist javisst//


Glädjer mig dock över det mailsvar som jag fick tidigare angående detta från en redig butik där personalstyrkan verkar njuta av förnedring och att bli skrattade åt offentligt, härligt med lite tvättäkta rövslickeri. Postar det här nedan så ni andra kan ta efter ordentligt, egen vilja utöver huvudkontorets är BIG NONO!! :

Reklamkampanj? Bagar-förkläde? Just nu är mössan den nya kepsen och förklädet tillhör den nya uniformen i våran butik så länge kampanjen håller på och förhoppningsvis lite till :) (det är bra, gör allt vi på kontoret säger åt er, om ni så har en bajskorv på huvet så le) Jag tycker det är kul med lite omväxling och då är det väl inget fel med denna kampanj. Jag menar kunderna skrattar och blir nyfikna och det är ju bara positivt. (vi på huvudkontoret skrattar också åt den feta extrabonus ni drar in på att skämma ut er...Så då e allt som vanligt, förnedring från både kunder och ledning till er ute i butikerna, härligt)

Men hade alla badge också? (
jaja ni e bäst på att sälja er stolthet och själ, bre inte på, de andra butikernas olydnad tar vi på kontoret tag i själva, tack) I våran butik så slåss vi om Kanelbullen. // Smilfinkarnas smilfink!

Ta nu efter smilfinkarna allihopa, glöm inte att jag gör nya kontroller dagligen resten av veckan.
slicka uppåt, sparka nedåt!

Ny tjänst - succétippad

Nu har vi på kontoret hittat på en ny tjänst. Frukt-kortet. Det är ett plastkort som man kan köpa frukt på, laddas i butiken. Gå in under meny "Matbröd" sen "diverse grönt" sen gå in under "plastiga produkter" och sen klickca in vilken valör kortet ska laddas i. Laddningssummorna ligger på intervallerna 66, 92 och 838 kr. Scanna sedan in kortet 99 gånger och sen lägg i det lilla papperskonvolutet som medföljer med en hurtig o fin banan på.

Det här är vi övertygade om kommer bli en storsäljare. Föräldrar som vill se till att deras barn alltid har tillgång till nyttig frukt kommer stå i lång kö efter dessa praktiska frukt-kort. Att ni säljare opponerat er om att succén kommer att utebli ignorerar vi... vi tror på det här fyndiga kortet som med flera andra ofyndiga tjänster som vi trott på och lanserat hårt trots butiksarbetarnas erfarenhet sagt motsatsen. Våra idéer är bäst, tycker vi!

Så på med största leendena och erbjud ett fruktkort till varje person som köper en banan eller två...!! Vinstmarginalerna kommer skjuta i höjden om ni bara tjatar tillräckligt mycket...

ovänliga hälsningar
slicka uppåt, sparka neråt.

Stort tack för positiv försäljning!

Ny dag, nya möjligheter! Stort tack för att du var med och gjorde Prickmötet till två väldigt bra dagar, både socialt och fuck-mässigt. Det är ju som bekant gästerna som får lida på festerna (eftersom vi bara vill sjunga vår kampsång hela tiden)

Fantastisk försäljning förra veckan, ni måste verkligen slickat röv för kunderna. 55% i snitt, vi sjunger i kanon här på kontoret. Lägger vi nu till de tips ni fick av oss på Prickmötet av försäljningsvinnarna uppe på scen är vi snart förbi de +77% som e målet för i år.

Vi börjar med att citera Köpmännen Spänny och Binda Slickeröv-kvist för deras framgångsrika recept på ledarskap i butik:
*Våga ställa krav (alltså, våga strunta i kollektivavtal och kräv att anställda ska jobba utan rast etc)
*Engagemang (de anställda ska le alla 8 timmar hur stressigt det än är, om de så gråter, inga raster)
*Återsnoppling (alltså även skit från cheferna och inte bara kunderna)
*Facebook (Ja alltså, cheferna sitter o softar me facebook medans NI slavar, det förtjänar dom)

Hälsningar från huvudkontoret med egenkärlek, krav, krav, krav och BDSM.
Slicka uppåt, sparka nedåt!


Nå? Känner du för att bli mycket ensam? En...

dsc01296 (MMS)

Nå? Känner du för att bli mycket ensam? Ensamarbete i butiken 8 timmar i sträck med stress och sura kunder på löpande band. Tom i magen och pissblåsan sprängfull, borde väl ta ut varann? Jobba på!


Frukost för 99, en bra steal!

Talade med min gamla farfars far igår och han tyckte det var bra att vi börjat sälja frukost på Pb-byrån. "allt detta för 99 kr, då måste ju hästarna betat i hagen och Göteborgarna bott i Göteborg och så vidare, frukost i en påse vad fantastiskt och det är kul att du kommer hit o talar med en gammal man och sedan citerar det på din blogg så att folk som inte har ett skit med det att göra kan läsa det, hehe" Gillar du inte stölden på 99 kr för torr macka i en påse så dra till slusko-eleven istället och köp samma steal där. Vi ingår ju i samma koncern så pengarna hamnar hos Brodd Rutten i slutändan endå.

Bullar i kassalinjalen.
Var förbi Pernilla på Strösselbergsgatan igår för att köpa Spice. Hon hade fyllt bagerilådan i kassalinjalen precis lika mycket som på den här fantasibilden jag målade upp på senaste sväljmötet. (kan iof varit jävligt schysst spice hon sålde som fick mig att hallucinera fritt?). Nu kör vi så det ryker så är vi förbi 7 miljarder fikabrön innan måndag. *drar ett djupt bloss och hallucinerar vidare i min orealistiska drömvärld som jag själv slipper jobba för*

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt

Inga sura miner, sälj fler vitaminer!

dsc01340 (MMS)

Inga sura miner, sälj fler vitaminer!


Nu inför vi symboler för våra säljare i ny...

dsc01339 (MMS)

Nu inför vi symboler för våra säljare i nyanserna kraftig, trasig, trött och "bry dig?" allt för att kunderna ska kunna välja den service som passar just dem. Och glöm för fan inte bort att le. Ovh / slick it up, kick it down.


I nyfetshyllan ska denna kampanjperiod lig...

dsc00467 (MMS)

I nyfetshyllan ska denna kampanjperiod ligga minimala kexbitar med unken hybridgodis smak a la artificial. Inget vi skulle trycka i oss på huvudkontoret, vi gillar annan "brödföda", men lura på kunderna dessa till hutlösa priser. Le, svälj och sälj hela passet långt. Ovh /slick it up, kick it down.


Kassakrångel?

Vi har fått emottaga en del arga röster angående våra nya kassasystem. Som jag tidigare har sagt här på bloggen så har vi på kontoret ingen aning om hur stressigt och högfunktionell tekniken måste vara för att hålla måttet där ute i butikerna så vi skickar ut va skräp som helst till er och förväntar oss att ni endå inte ska misslyckas att hålla samma goa, glada och stenhårda tempo. Capish?

Tryck på knapparna och se glada ut, snabbt ska det gå! Ring inte tekniker annat än i NÖDFALL, det kostar pengar. Laga kassorna själva, det har ni ju tid med mellan kunder, bullbak, varuplock, beställningar, tidningsreturneringar, frontningar, kaffemaskinspåfyllningar, städning & putsning, ordna på lagret, fixa kampanjvarorna m.m. Så sudda bort era sura miner och knappa på..

Och som vi alltid brukar uppmana till, håll gnället i butiken, vi på kontoret orkar inte höra.

Ovänliga hälsningar
Sparka nedåt, slicka uppåt!

RSS 2.0