Semestertider snart?

Ni vet ju att vi kringgår alla avtal med fack och liknande eftersom vi aldrig fastanställer våra medarbetare. Provanställningar och timmisjobb på behov is the shit. Sen att vi behöver r heltid, mer än så... tja, not our problem lixom! Vi e ju SNÄLLA som ger ungdomar någon typ av inkomst iallaf, så varför gnäller ni. Sen att det inte går att knåda till några semesterveckor, well.... Trist för er. Jag däremot ska gå med en glass i min mun hela sommarn och kontrollera att ni har kepsarna på och är instängda i svettkläderna enligt kontorets restriktioner. Sen drar jag så klart iväg några veckor till Panama och vilar upp mig under en stor solhatt med en iskall bärs, köpt på ert slits bekostnad, i min hand! Soft!

Jag längtar till semestertider, gör inte ni? Många turister som kommer in och köper... så sälj, förklara vägen och lura på dem en dyr pb-karta över området för bara 84kr per kvm-cm.

Slicka uppåt, sparka nedåt!

PB is life!

Nu är solen här på allvar. Det betyder försäljning av glass och dricka, tjippiee!! Festglada människor (inklusive mig själv, på er bekostnad) rör sig på gatorna i kvällssolen med alkohol innanför västen. Sälj på dem skit när de e på bra humör. Erbjud tuggummin till deras ölstinkande käftar och korv och fetmabullar är lätt att sälja när fyllehungern slår till i deras magar.

Jag förväntar mig en försäljning på minst 4.6% bara den här veckan. Jag går runt på en kontrollrond (när jag själv nyktrat till) o ser så att kepsar e på, leendet är äääkta och att ni merförsäljer ända in i er ynkliga lilla själ!

Glöm aldrig, slicka uppåt, sparka nedåt

(Tjat som vanligt) Våren är här!

Våren är ju HÄR!! Det betyder Vårstäda med stort V. Fram med skurmoppar, lösningsmedel och tvättsvampar. Helst dom osynliga så kunderna inte får se en skymt av dom! Har ni inga osynliga så får ni springa fort som fan, för kunderna får icke skymta en putsdukshörna, då kan de bli osugna på en slafse med fetmabulle det har vi räknat ut med 0,003% akkuratitet!

Var igår inne i en butik där medarbetaren inte hade kepsen på. För guds skull slavar, klä er uniformsenligt. KEPSARNA PÅ!! Hur ofta ska jag behöva säga det innan ni lyssnar!? (antagligen lika många gånger som ni måste påpeka att de skaver, kliar, blir varma, ger mjäll, finnar i pannan utan att vi på huvudkontoret lyssnar på er)

Kör på nu alla kepspåtvingade medarbetare. Nu kör ni så det ryker, sälj och le, svälj och be!

Vårstäda!

Oh, just det! Kepsen på!

Ovänliga hälsningar
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Våren är här

Nu är våren här och då ökar vi våran vinst med 5.7% (som alltid). Klistra på era stora säljleenden och glöm för guds skull inte bort att borsta tänderna... En unken vindpust mot kund oavsett om den kommer från din mun eller urgamla ventilationssystem som vi inte bekostar reparation för blir 4999 minuspoäng på ditt omöjlighetstestköp.

Glassen ökar drastiskt i försäljning, så nu är det dags att sätta på sig Clowndräkten som David så gladeligen förespråkade i ett av smörmejlen hit till huvudkontoret. Röd krullig peruk, lösnäsa och rutig puff-dräkt på!

Ovänlig hälsning
slicka uppåt, sparka neråt!

Våren är min!

Vill bara skicka en liten solig vårhälsning till alla er ute i butikerna. Då tänker jag främst på er som står nere i tbanans katakomber och svettas alternativt fryser av den dragiga milijön. Jag vet ju att ni andas in dålig, miljöfarlig luft och lyfter tungt så att era svanskotor håller på att knäckas. Det är er jag småler åt när jag sitter här på min parkbänk med en fancy laptop i mitt knä (betald av slantar från ert slit), med en glass i min mun, och sandaler av plast, inköpta på pb-byrån. Jag njuter i solen, jag har ett LIV!!

Ville bara meddela det i ett för er helt ointressant inlägg här på bloggen, jobba på nu, felfritt som alltid så klart!

ovänlig hälsning
Slicka uppåt, sparka nedåt!

Pb-byrån fina omslagspapper. Se till att a...

dsc01458 (MMS)

Pb-byrån fina omslagspapper. Se till att alltid ha massa inslagna varor i vårt fina, specialdesignade papper. Lata, stressade, konsumtionstorska kunder betalar gärna en fet slant för själlösa, färdigförpackade chokladaskar. Sälj sälj, slå in paketen exakt enligt instruktionsvideon på intränätet annars hotar vi dig med sparken. Ovh slick upp spark ner!


Vad är symbolen för konsumtionssamhället? ...

dsc01460 (MMS)

Vad är symbolen för konsumtionssamhället? Jo det måste ju vara glossiga modemagasin. Denna månad har Elle även tagit andligheten på allvar och skrivit en bibel. Härligt. Fronta fram denna i dubbelexponering. Här ska säljas tidningar för dyra slantar. Eh ja, ni plockar ut, frontar och säljer, vi cashar in. Glöm inte... Ören blir miljoner!


RSS 2.0